praktijkruimteActueel aanbod

Welkom bij Zijnsoriëntatie Zutphen
De praktijk voor Zijnsgeoriënteerde

Levenskunst van Suzanna van Boxem 

    

We zijn van nature vrij, open, stralend en liefdevol

Uitgangspunt van Zijnsoriëntatie is dat onze aard volkomen onbelast is en van nature open en stralend en vrij is. Het is onze natuurlijke aard en toch hebben we hier in ons dagelijks leven vaak weinig of geen contact mee. Het goede nieuws is dat het niet moeilijk is om deze vrije dimensie weer naar de voorgrond te halen.

We zijn 'vergeten' wie we zijn
Zonder dat we het doorhebben, worden we behoorlijk bepaald door diepgewortelde aannames over onszelf en het leven. Deze zijn niet altijd 'juist' en kunnen ons tamelijk in de weg zitten. Ze hebben vaak tot gevolg dat je niet echt gelukkig bent en soms ook geen oplossing ziet voor bepaalde situaties. 

 

Wat we vergeten, kunnen we ons weer herinneren

Gelukkig valt er wat te doen. Als je bij mij komt, wil je leren om jezelf en je leven in een ander licht te zien. Je leert om af te stemmen op je ware aard. Je leert je aannames te gaan zien voor wat ze zijn: iets wat jij bent gaan geloven over jezelf en het leven, maar wat je desondanks niet bent. Als je dit onderscheid weet te maken , kun je je aannames met rust leren laten en het besluit nemen om wie je wel bent, naar de voorgrond te halen. Daarmee boor je een enorm potentieel van vrijheid, vertrouwen en kracht in jezelf aan. Je vrije hoedanigheid leren leven in je dagelijkse leven is enorm gelukkig makend. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner, je kinderen  en de ruimere kringen waar je in verkeert.

 

Er valt wat te leren: herinneren 'wie je bent'

Als je je aangesproken voelt door wat hierboven staat, kun je een 'leerruimte' kiezen die voor jou passend en behulpzaam is. De cursus 'Gezonde Zelfliefde' is zo'n leerruimte. De meditatie-weekenden die ik geef zijn dat ook. 29 & 30 juni 2019 geef ik weer een meditatie-weekend 'Ongekunsteld Zijn, zie hiervoor onder 'Meditatie'.

Misschien wil je een bepaald thema in een individuele - of relatiesetting nader onderzoeken. Ik nodig je graag uit om vrijelijk op mijn website rond te kijken. Neem gerust contact met me op voor een kennismaking/ of om te bespreken welk aanbod op dit moment passend voor je is.


Voor meer info over de grondlegger van Zijnsoriëntatie Hans Knibbe en de school voor Zijnsorientatie: www.zijnsorientatie.nl

 

Hier kun je kijken naar een mooie uitleg van Hans Knibbe over hoe onze Zijnsgrond zich verhoudt met onze psyche.

 

Ontdek
dat je ware aard oneindig veel ruimer is dan je denkt.
Hoe is het om dit
als uitgangspunt te nemen in je leven?

         
            suzanna