praktijkruimteActueel aanbod

Wie ben ik
Suzanna van Boxem (1960)


Vanuit vitaliteit, respect en plezier de uitdagingen
van het leven aangaan

In een sfeer van vriendelijkheid en openheid nodig ik je uit om nieuwsgierig te worden naar jezelf en om stil te staan bij wat er in je leven speelt. Kortom, te ontdekken wie jij bent en wat je wilt. Zijnsoriëntatie heeft mij aangemoedigd -en doet dat nog steeds- om mijn leven te gronden in inspiratie en de uitdagingen van mijn leven zachtmoedig en koersvast aan te gaan. Mijn leven is er niet zozeer gemakkelijker, maar wel eenvoudiger en gelukkiger van geworden.


Sinds 2003 werkzaam als begeleider
In de binnenstad van Zutphen, in mijn lichte en sfeervolle werkruimte, voer ik mijn praktijk. Met liefde en plezier begeleid ik al ruim 10 jaar mensen, zowel individueel, als stellen, als groepen.
Het is mijn bijdrage om je te helpen je verwarringen te doorzien, je te helpen herkennen wie je ten diepste al bent en om je te helpen je leven vanuit dit ruimere besef vorm te geven. Door de bank genomen word je hier een gelukkiger en tevredener (mede-)mens van.
Ik heb me enkele jaren als bestuurslid van de beroepsvereniging (BvZB) ingezet voor de professionalisering van het beroep. De afgelopen jaren heb ik me ingezet om onder supervisie van Hans Knibbe en in samenwerking met collega's de cursus 'Gezonde Zelfliefde' vorm te geven .
Voorheen werkte ik in het onderwijs en heb ik jarenlang yoga-lessen gegeven.


Ik ben moeder van 3 inmiddels jong-volwassen kinderen die uitgevlogen zijn. Na een samenleving van 28 jaar ben ik gescheiden en inmiddels heb ik me, na een aantal jaren single geweest te zijn, opnieuw verbonden aan een levenspartner.

Waarborg op kwaliteit >>
Suzanna