praktijkruimteActueel aanbod

Meditatie Zutphen
'Laat los en wees gelukkig in je natuurlijke aard'


 

 

Meditatiedag 

 

'Laat los' gaat over het loslaten van je conventionele werkelijkheidsprojectie. De manier waarop we dat doen is niet moeilijk, tegelijkertijd is het een grootse onderneming omdat je voorbij al je vertrouwde houvasten gaat. Hoe laat je je gebruikelijke coördinaten los? Door in een meditatieve setting je rechtstreeks te richten op openheid, ruimte en puurheid. Jouw ontvankelijkheid naar deze kwaliteiten is van groot belang als het gaat om leren 'rusten in Zijn'.

Wees gelukkig' gaat over ontdekken hoe vrij, ruim en zorgeloos je aanwezig bent als je je vertrouwde coördinaten loslaat. Je ontdekt waarschijnlijk een hele ongecompliceerde -en spontaan gelukkige- wijze van Zijn. Een Zijnswijze die volstrekt anders is dan je normale manier van doen. 

Het onderwerp van deze dag: wennen aan 'wees gelukkig in de natuurlijke staat' en hand in hand hiermee je begrip hiervan vergroten. 

 

Praktisch: 

Het liefst volg je beide dagen, maar een dag is ook los te volgen. Beide dagen worden gegeven in de heerlijke ruimte aan de Laarstraat 119, waar we met mooi weer gebruik maken van de prachtige tuin. 

Gezien de 1,5 m kunnen er niet meer dan 6 deelnemers live meedoen. 

Data: 

Tijd: 

Plaats:

Vergoeding: 

 

  

 
Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen.

<< Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

 

 

 

 

 

 

'Ik ervoer een stille vrede in mezelf en een grote intimiteit met alles om me heen.' 

Boeddha