praktijkruimteActueel aanbod

Zijnsgeoriënteerde Meditatie Weekend

De natuurlijke staat van Zijn

 

 

 

 

Als je eenmaal een proeve hebt gehad van je natuurlijke staat van Zijn, dan is dat waarschijnlijk een ervaring die je niet gemakkelijk vergeet. Vooral omdat het zo verschilt van je gebruikelijke manier van zijn en je daaraan gekoppelde werkelijkheidsbeleving.

 

In alle Zijnsgeorienteerde werkvormen leer je je toe te wenden nar oorspronkelijke openheid en ontvankelijk te zijn voor de gevoelsrijkdom die zich in die communicatie ontvouwt. 

 

Vrijheid, liefde en licht komen in die communicatie spontaan tevoorschijn. Je ervaart jezelf waarschijnlijk compleet anders dan normaal en tegelijkertijd voelt het wonderlijk vertrouwd: ontspannen, gegrond en responsief naar alles. Zoals een deelnemer aan een eerder weekend het zo mooi uitdrukte: Er is een stille vrede in me en een grote intimiteit met alles om me heen'. 

 

Je natuurlijke staat van Zijn is in verbinding zijn. Daar worden we meestal ongelooflijk gelukkig van. Je hele wezen ontspant, ontpantsert en verwarmt als je weet te rusten in openheid. Hier ontdek je dat wat je normaal gesproken vasthoudt, überhaupt niet 'vast' is.

 

Het licht gaat aan. Het zicht schoont je blik. Deze ontmanteling toestaan is van een schone eenvoud, die zowel enerverend als ontspannend is, verheugend en verstrekkend. Bevrijdend en betekenisvol voor hoe je je leven leeft.

 

In dit thuiskomen word je beschikbaar voor jezelf, je omgeving en de gemeenschappen waar je in leeft. Hier wordt de hele wereld blij van. 

 

Spreekt het je aan?

Doe mee en ervaar wat dit voor jou kan betekenen.

Ik ben graag je leraar.

 

 

 

 

Meditatie mogelijkheden dit voorjaar in mijn praktijk >>

 

 

 

 

 

Actueel aanbod