praktijkruimteActueel aanbod

Zijnsgeoriënteerde Meditatie Meditatie-weekenden in Zutphen

 

'Fundamenten van Geluk' 

 

 

Meditatie-weekend in Zutphen
De kunst van mediteren is bij uitstek geschikt om rechtstreeks je vrije aard naar de voorgrond te halen. Onze vrije aard is onze natuurlijke aard en om die reden altijd ook aanwezig. Tegelijkertijd gaan we hier gewoontegetrouw volkomen aan voorbij.

Door je gewoontepatronen te leren doorbreken, ervaar je eigenlijk meteen al de eerste glimpen van openheid. Op dit punt kun je leren vertragen en ontvankelijk te worden voor de kwaliteiten die hier zo rijkelijk aanwezig zijn. Dit is een kunst en een kunde die je je eigen kunt maken.

Zo geef je jezelf toegang tot een volle en rijke ervaring van aanwezig Zijn. Deze manier van aanwezig zijn is van een volkomen andere orde dan hoe je jezelf normaal gesproken ervaart. Liefde en helderheid komen vrij. Je gaat de compleetheid en goedheid van je wezen ervaren. De liefde en helderheid die je ontsluit, maken gelukkig omdat ze in overeenstemming zijn met je ware aard.
Het is de meest heerlijke, waarachtige en eenvoudige manier van 'tot jezelf komen'. Dit doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten en de ruimere kringen waar je in verkeert.

Deze weekenden kun je aangaan als een mini-retraite waarbij je gestructureerd de kunst en kunde van mediteren aangeboden krijgt.

Voor meer informatie, zie: Fundamenten van geluk >>Datum: 29 en 30 juni 2019
Tijd: 11.00-17.00 u
Kosten: € 140,-

 

 

 

 

 

Lees hier meer over de cursus Gezonde Zelfliefde >> 

 

Meer over de kunst en kunde van mediteren >>

'Met diepe dankbaarheid kijk ik terug op het meditatie weekend. Dank je wel voor je bijzondere en vertrouwenwekkende manier van begeleiden.

Het ontroert me nog regelmatig wat er in me gebeurde en het vervult me nog ten zeerste met gevoelens van vrijheid, dankbaarheid en vreugde. Er is een stille vrede in me en een grote intimiteit met alles om me heen.'

 

 

Boeddha